Nieuws

Spraakgestuurd rapporteren in Ons® Dossier op mobiel

Rapportages inspreken via de Ons® Dossier-app

Binnenkort kun je zonder te typen een rapportage opstellen in de mobiele app van Ons® Dossier, het ECD van Nedap. Door de technologie van Tell James in de Ons® Dossier-app te integreren worden jouw gesproken woorden omgezet in geschreven tekst. En dat kan je enorm veel tijd besparen.

Je kan straks dus met Ons® praten via je mobiele telefoon. Bijvoorbeeld terwijl je terugloopt naar je auto of fiets, of direct bij je cliënt aan bed. De tekst die na het inspreken verschijnt, wordt voorzien van leestekens en kun je altijd wijzigen en aanvullen. Zo ben je verzekerd van een correcte rapportage.

Spraakgestuurd rapporteren is in eerste instantie alleen beschikbaar op mobiel, in de Ons® Dossier-app (iOS & Android).

Ik wil spraakgestuurd rapporteren!

Werkt jouw zorgorganisatie met Ons® Dossier en wil jij nog dit jaar spraakgestuurd rapporteren? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via james@telljames.nl!

Om te starten met spraakgestuurd rapporteren in Ons®, heb je een overeenkomst Tell James nodig. Ook de implementatie van spraakgestuurd rapporteren wordt door Tell James en Attendi verzorgd. Je kiest dus zelf welke leverancier het beste bij je past.

Ander nieuws

Bezoek ons op Zorg & ICT

Ook dit jaar staat het team van Tell James op 9-10-11 april op Zorg & ICT-beurs! Tell James is bij meerdere zorgaanbieders succesvol uitgerold en

Lees verder