Gratis proefperiode!

Ontdek de voordelen van spraakgestuurd rapporteren met onze proefperiode van twee maanden. Ervaar hoe eenvoudig en efficiënt het is om rapporten te maken met je stem. Geen verplichtingen, geen kosten – gewoon twee maanden gratis testen! Geef je vandaag nog op.

Tell James

Twee maanden gratis op proef

Benieuwd hoe spraakgestuurd rapporteren jouw zorgorganisatie kan verbeteren? Bij ons krijgt jouw organisatie de unieke kans om twee maanden lang geheel kosteloos onze innovatieve oplossing uit te proberen!

Gedurende deze proefperiode krijgt jouw zorgorganisatie onbeperkte toegang tot alle nieuwste verbeteringen en functies van onze spraaktechnologie. Dit betekent dat jouw medewerkers en collega’s zonder enige verplichting kunnen ontdekken hoe snel en eenvoudig ze met hun stem rapporten kunnen maken. Sneller dan typen en efficiënte en nauwkeurige rapportages met slechts een paar woorden.

Ervaar zelf hoe onze technologie jouw zorgprofessionals tijd bespaart, de productiviteit verhoogt en de kwaliteit van rapportages naar een hoger niveau tilt. Twee maanden lang volledig gratis en zonder enige verplichting.

Tell James

Blije medewerkers

Een belangrijk voordeel van spraakgestuurd rapporteren is de tijdsbesparing wat resulteert in verlaging van de administratiedruk. De overstap  van typen naar praten, levert een tijdswinst op tot 25%. Daar is dan ook al veel over gepubliceerd, onder meer in dit artikel van Actiz.

Met Tell James blijft er meer tijd over voor de zorg, is er meer aandacht voor de cliënt en ervaart de zorgmedewerker minder administratiedruk. Spraakgestuurd rapporteren kan op iedere locatie, samen met de cliënt of onderweg tussen de bezoeken door. De rapportage blijft niet liggen tot het einde van de dag, die is al voor het einde van de werkdag afgerond! Zo zorg dat je 

Tell James

Nieuwe functionaliteiten

Bij Tell James hebben we onze software verder verbeterd met geavanceerde herkenning en een gloednieuwe functionaliteit: het herschrijven van rapportages. Dit houdt in dat ingesproken zinnen nu worden omgezet in goed leesbare teksten, ideaal voor collega’s en meelezende verwanten van cliënten.

Tijdens de proefperiode krijg je de kans om deze verbeteringen en nieuwe functionaliteit uitgebreid te testen. Alle deelnemers kunnen hun bevindingen direct delen, wat ons helpt om voortdurend verbeteringen door te voeren. Ons doel is om de gebruikerservaring continu te optimaliseren en te zorgen dat de software naadloos aansluit op de behoeften van jouw zorgorganisatie.

Ervaar zelf hoe Tell James de rapportageprocessen binnen jouw organisatie kan transformeren en de efficiëntie kan verhogen.

Tell James

Organisatiebreed uitproberen

Tijdens de proefperiode van spraakgestuurde rapporteren met Tell James kan jouw hele zorgorganisatie de voordelen ervaren. Je hebt de flexibiliteit om te starten met een selecte groep en binnen de eerste maand kun je gemakkelijk opschalen naar meerdere teams of zelfs de hele organisatie.

Gedurende deze proefperiode verzamelen we waardevolle feedback van alle gebruikers. Hoe meer mensen deelnemen, hoe meer inzicht en informatie we kunnen verzamelen. Dit stelt ons in staat om de software verder te optimaliseren en aan te passen aan de specifieke behoeften van jouw organisatie.

Door actief mee te doen in deze proefperiode, heeft jouw organisatie een directe impact op het eindresultaat. Samen zorgen we ervoor dat spraakgestuurd rapporteren van Tell James perfect aansluit bij de dagelijkse praktijk en processen binnen jouw zorgorganisatie. Ervaar het verschil en help ons verbeteren!

 

Tell James

Ondersteuning

Spraakgestuurd rapporteren brengt een gedragsverandering met zich mee. Het is cruciaal om medewerkers goed mee te nemen in zowel de voordelen als de aandachtspunten van deze nieuwe manier van werken.

Wij bieden uitgebreide ondersteuning door een voorbeeld van een project- en implementatieplan te delen. Dit helpt jouw organisatie om de overgang soepel en gestructureerd te laten verlopen.

Daarnaast stellen we digitale content beschikbaar en organiseren we webinars om medewerkers te trainen. Op deze manier zorgen we ervoor dat iedereen binnen de organisatie zich comfortabel en vertrouwd voelt met spraakgestuurd rapporteren, en dat de implementatie een succes wordt.

Tell James

Meld je nu aan!

Benieuwd hoe spraakgestuurd rapporteren jouw zorgorganisatie kan verbeteren? Grijp de unieke kans om twee maanden lang geheel kosteloos spraakgestuurd rapporteren van Tell James uit te proberen! Sneller dan typen, en met efficiënte en nauwkeurige rapportages met slechts een paar woorden.

Ervaar zelf hoe onze technologie jouw zorgprofessionals tijd bespaart, de productiviteit verhoogt en de kwaliteit van rapportages naar een hoger niveau tilt. Twee maanden lang volledig gratis en zonder enige verplichting.

Meld je vandaag nog aan en transformeer de manier van rapporteren binnen jouw zorgorganisatie!