Waarom Tell James

Handmatig rapporteren kost zorgmedewerkers veel tijd. Spraakgestuurd rapporteren met Tell James neemt de administratieve drempel voor alle zorgverleners weg, zodat zij zich kunnen focussen op waar hun kracht ligt: het verlenen van goede zorg!

Tell James

Rapporteren voor iedereen

Bij Tell James staan wij voor een maatschappij waarin iedereen kan meedoen. Ook als lezen of schrijven niet je sterkste punt is, maar zorg geven wel! Ben je digibeet of dyslectisch, wij helpen je om je stem om te zetten naar tekst, zodat jij de door jou verleende zorg op een juiste manier te rapporteren. Met de spraaksoftware van Tell James hoef je niet langer na te denken over de juiste schrijfwijze van lastige medische termen of medicatie, deze hoef je alleen maar uit te spreken. Het taalsysteem vertaalt de ingesproken tekst naar een taalkundige goede rapportage. Zelfs complexe namen van medicatie brengt onze software foutloos over van spraak naar tekst. Dit helpt je om je rapportages volledig en goed in te vullen, waardoor de kwaliteit hiervan alleen maar toeneemt.   

Tell James

Learn & Play adoptie aanpak

Tell James ondersteunt bij de verandering in manier van werken. Aandacht besteden aan de adoptie van nieuwe zorgtechnologie is belangrijk.
Je hebt direct waarde van onze technologie als deze correct wordt ingezet:

  • Rapporteren voor iedereen
  • Betere rapportages
  • Meer werkplezier bij medewerkers
  • Tijdsbesparing

Draagvlak creëer je door de juiste aandacht te besteden aan de mensen die met je product gaan werken. Tell James ondersteunt hierbij door een succesvolle aanpak te bieden.

Tell James

Tijdsbesparing

Een van de belangrijkste voordelen van spraakgestuurd rapporteren is de tijdsbesparing. De overstap  van typen naar praten, levert een tijdswinst op tot 25%. Daar is dan ook al veel over gepubliceerd, onder meer in dit artikel van Actiz.

Met Tell James blijft er meer tijd over voor de zorg, is er meer aandacht voor de cliënt en ervaart de zorgmedewerker minder administratiedruk. Spraakgestuurd rapporteren kan op iedere locatie, samen met de cliënt of onderweg tussen de bezoeken door. De rapportage blijft niet liggen tot het einde van de dag, die is al voor het einde van de werkdag afgerond!

Tell James

Realtime spraakweergave

De software van Tell James heeft een realtime spraakweergave. Dat betekent dat wanneer je begint de spreken je de tekst gelijk ingevoerd ziet worden in het dossier. Je ziet de door jouw gesproken tekst dus real time meelopen, hier zit geen vertraging op. 

Tell James

Domeinspecifieke taal

Tell James is een bewezen oplossing die geschikt is gemaakt voor Zorg en Welzijn. Door zelflerende domeinspecifieke modellen te gebruiken heeft Tell James een veel lagere Word Error Rate (WER) dan andere spraakoplossingen zoals bijvoorbeeld Google Speech.

Tell James

100% AVG-proof

Bij spraakgestuurd rapporteren wordt geen gebruikersdata opgeslagen. De audio wordt niet opgeslagen, maar direct verwerkt. Herkende woorden worden continu gestreamd naar het dossier. De herkende tekst wordt niet opgeslagen op het platform van Tell James. 

Tell James

Bewezen techniek

De spraaktechnologie achter Tell James is afkomstig van SpraakLab, een gevestigde naam in de telecom, mediawereld en bij gemeentes. SpraakLab heeft al acht jaar ervaring in toepassingen op het gebied van spraakherkenning en omzetting van spraak naar tekst.

SpraakLab verzorgt onder meer de live ondertiteling voor het televisiekanaal NPO en is de leverancier van de spraaktechnologie die wordt gebruikt om gemeenteraadsvergaderingen vast te leggen. Spraak wordt tijdens de vergadering direct omgezet naar tekst, waarbij sprekerherkenning een belangrijke feature is .

Omdat deze technologie al wordt ingezet en beproefd is op andere domeinen, is deze snel aan te passen naar iedere andere specifieke branche. Bij Tell James ligt de focus op zorg en welzijn, maar de mogelijkheden zijn eindeloos.