Vacature: Accountmanager Tell James

TJbeeld1

Tell James is de nieuwe aanbieder van spraakgestuurd rapporteren in Zorg en Welzijn. Tell James zet gesproken rapportages direct om naar tekst: terwijl je praat zie je de tekst in het zorgdossier verschijnen. Rapportages typen aan het einde van de werkdag? Dat is verleden tijd! Zorgmedewerkers kunnen op iedere locatie en gedurende de werkdag de rapportages inspreken. Onderweg of zelfs samen met de cliënt. Dit levert al snel een tijdsbesparing op van 25%. Het enige dat een zorgmedewerker hoeft te doen is te praten tegen James!

Werkzaamheden

Je werkt in een team dat bestaat uit zeer ervaren professionals met ruime ervaring in Zorg & ICT. Zij zetten al hun expertise en innovatiekracht in om zorgmedewerkers te ontlasten door ze de mogelijkheid te bieden makkelijker en sneller te rapporteren. Samen met jouw team ben je verantwoordelijk voor het succes van Tell James. Hierbij sta je als accountmanager primair opgesteld voor:

 • Het genereren van nieuwe leads en het vullen van de sales funnel
 • Het opstellen van offertes, het opstellen en afsluiten van contracten met onze klanten
 • Het opbouwen en onderhouden van duurzame relaties met onze klanten
 • Het identificeren van mogelijke nieuwe partner relaties
 • Het opstellen en afsluiten van contracten met onze partners
 • Het opbouwen en onderhouden van duurzame relaties met onze partners

Onze klanten zijn instellingen in Zorg en Welzijn. Onze partners zijn ECD-, EPD-leveranciers en andere leveranciers van apps en software in Zorg & Welzijn.

Over Tell James

Tell James maakt gebruik van de oplossingen van Spraaklab, voor de toepassingen op het gebied van spraakherkenning en spraak naar tekst. Spraaklab is al jaren een gevestigde naam in onder meer de telecom, mediawereld en bij gemeentes, en nu dus via Tell James beschikbaar voor Zorg en Welzijn.

Tell James is een start up organisatie, onder de vleugels van PinkRoccade Healthcare. PinkRoccade Healthcare en Spraaklab zijn onderdeel van Total Specific Solutions.

Profiel

Wij zoeken een enthousiaste accountmanager met ervaring in New Business. Ervaring in de wereld van Zorg & ICT is een pré. Je bent sturend, initiatiefrijk, zelfredzaam, vasthoudend en klantgericht.

Arbeidsvoorwaarden

 • We bieden je een markconform salaris dat past bij jouw ervaring.
 • We bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een variabele beloning en een collectieve verzekering.
 • We zijn een werkgever waar klantgerichtheid én persoonlijke ontwikkeling en aandacht voor het individu centraal staan.
 • Daarnaast krijg je uiteraard een laptop, leaseauto, telefoonbudget met bijbehorend abonnement.
 • We ondersteunen het hybride werken en indien je er voor kiest om op structurele basis thuis te werken, richten wij een ARBO-proof werkplek voor je in.

Reageren

Herken jij je in deze vacature en wil je reageren, stel je dan meteen voor aan Maaike Peters (HR adviseur) via maaike.peters@pinkroccade.nl

Heb je eerst een vraag, dat kan natuurlijk ook. Stel je vraag aan Maaike en bepaal samen of een daadwerkelijke sollicitatie een logische vervolgstap is.

TJbeeld1