Uitnodiging: 1 november 2022 

TJevent2

Wil jij op de hoogte zijn van de laatste innovaties in de zorg? Samen met onze partners CareConnections en Pinkroccade Care organiseren we een unieke dag, speciaal voor onze klanten uit de zorg! 

Geheel in festival stijl praten we je bij over innovaties, geven we een demonstratie spraakgestuurd rapporteren en ontmoet je volop collega’s uit de zorg. Het belooft een dynamisch event te worden met inspirerende sprekers van CareConnections, PinkRoccade Care, en Tenzinger. Tijdens een goedverzorgde lunch en heerlijke versnaperingen tussendoor heb je kans om met alle deelnemers & sprekers van gedachte te wisselen over innovaties en mogelijke toepassingen van spraaktechnologie. 


Datum: Dinsdag 1 november: 09.30 – 15.15 uur
Locatie: CareConnections, Fokkerstraat 2, 3833 LD Leusden
Programma:

CareConnections Connect event

Voor wie
Het programma is interessant voor directie, managers IT, managers Zorg, managers Innovatie, applicatiebeheerders en zorgprofessionals. 

Tip: Meld je zo snel mogelijk hieronder aan. Aanmelden kan zolang er plaatsen beschikbaar zijn. 

Tijdens het event worden er foto’s gemaakt voor de verslaglegging van het evenement op onze website en social media. Mocht je daar bezwaar tegen hebben dan houden we daar rekening mee, laat het ons weten via james@telljames.nl.

Meld je aan via het formulier:

TJevent2