Tell James voor softwareleveranciers

Tell James is de nieuwe aanbieder van spraakgestuurd rapporteren in Zorg en Welzijn. James zet jouw gesproken rapportages direct om naar tekst: terwijl je praat zie je de tekst in het dossier verschijnen. Rapportages typen aan het einde van de werkdag? Dat is verleden tijd, je kunt op iedere locatie en gedurende de werkdag de rapportages inspreken. Onderweg of zelfs samen met je cliënt. Dit levert je al snel een tijdsbesparing op van 25%. Het enige dat jij hoeft te doen is te praten tegen James!

Tell James ontwikkelt samen met

Oplossingen voor softwareleveranciers

Tell James is beschikbaar via de ZorgApp van CareConnections, maar de software kan ook via onze API direct integreren met de software die je al gebruikt, zoals het ECD of EPD.

Tell James heeft operationele koppelingen met ONS van Nedap, Fierit en Medicore van Tenzinger en mijnCaress, het ECD van PinkRoccade Care.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om spraakgestuurd rapporteren ook in jouw software te integreren? Neem dan contact op via onderstaand formulier:

Wil je weten wat Tell James voor jou kan betekenen? Vul dan het
contactformulier in en onze specialisten nemen snel contact met je op.

*Lees hier onze privacyverklaring

Dowload onze brochure

Meer informatie over de voordelen van Tell James, onze samenwerkingen met leveranciers én zorginstellingen vind je in onze brochure.  Vul hieronder
naam en e-mailadres in en download onze brochure.