Over ons

Tell James is de aanbieder van spraakgestuurd rapporteren in Zorg en Welzijn. Bij Tell James staan wij voor een maatschappij waarin iedereen kan meedoen. Ook als lezen of schrijven niet je sterkste punt is, maar zorg geven wel!

Wie zijn wij?

Ons gedreven team heeft hart voor de zorg en werkt elke dag aan het verlagen van de administratieve lasten in de zorg. Wij willen iedereen die ook een hart voor de zorg heeft zo simpel mogelijk zorg laten leveren, zonder geremd te worden door complexe administratieve handelingen. 

Onze missie is niet voor niets Zorg voor iedereen!

Missie

Bij Tell James staan wij voor een maatschappij waarin iedereen kan meedoen. Wij helpen de administratieve lasten in de zorg te verlagen, toegankelijk voor iedereen. Met onze spraaksoftware hoef je niet langer na te denken over de juiste schrijfwijze van lastige medische termen of medicatie, deze hoef je alleen maar uit te spreken. Op iedere locatie, samen met de cliënt of onderweg. Samen zorgen we voor hogere kwaliteit van de rapportages én tijdbesparing!

Onze visie

Wij zijn het team dat het net even anders doet. Wij houden van uitdagingen, inclusief de uitdaging hoe we het werk nu en in de toekomst met spraaktechnologie simpeler en plezieriger kunnen maken.

Nieuwsbrief

Vier keer per jaar versturen wij een nieuwsbrief waarin we je op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen in zowel onze software als spraaktechnologie in de zorgmarkt. En waarin wij onze visie op die ontwikkelingen delen.