Oplossingen Van Tell James

Tell James is jouw digitale spraakassistent in Zorg en Welzijn. James biedt zijn
diensten aan in de vorm van een SaaS-applicatie James-as-a-service en via de
Tell James-app. Beide varianten lichten we hieronder graag toe.

376485219-adobestock_115902763_1 laag

James-as-a-Service

376485219-adobestock_115902763_1 laag

James-as-a-Service is de SaaS-variant van Tell James, de oplossing die een ingesproken rapportage realtime omzet naar geschreven tekst. James-as-a-Service kan op twee manieren worden ingezet: via de ZorgApp van CareConnections of het gebruik van James on premise.

Kies je als organisatie voor James-as-a-Service, dan start de inrichting voor iedereen op dezelfde manier: met de invulling van het gebruikersmodel. In dat model wordt de juiste taal ‘aangezet’, en wordt vervolgens het sectorspecifieke jargon ingeladen. Dus of de eindgebruiker nu werkzaam is als zorgverlener in de VVT, Thuiszorg, Gehandicaptenzorg, de GGZ of wellicht als huisarts, Tell James kan de domeinspecifieke woorden en acroniemen herkennen en correct noteren. De WER (Word Error Rate) is met 8% dan ook bewezen laag, voor alle sectoren.

Na de inrichting wordt Tell James getraind op de taalgebruik dat alleen in de desbetreffende organisatie gebruikt wordt. Hoewel dit onderdeel cruciaal is voor een goede rapportage, maakt die organisatiecontext slechts zo’n 3% uit van het complete Tell James-model. Dankzij het feit dat 97% van de taal- en spraakvariabelen al vastligt, is Tell James razendsnel te implementeren en in gebruik te nemen.

James-as-a-Service via ZorgApp
De Tell James applicatie kan ontsloten worden via de ZorgApp van CareConnections. Bijkomend voordeel is dat de ZorgApp ook voorzien is van andere modules die direct impact hebben op de optimalisatie van het zorgproces. Naast spraakgestuurd rapporteren kunnen functionaliteiten in de app worden toegevoegd voor het beheren van cliëntgegevens, zorg- en behandelplannen en agenda’s en toepassingen voor medicatiecontrole, routeplanning en kilometerregistratie.

Voor beide oplossingen geldt vanzelfsprekend dat ze optimaal beveiligd zijn en voldoen aan de strengste eisen op het gebied van de AVG en NEN.

Betaalmodel
Het betaalmodel voor alle Tell James-diensten is al even transparant als de oplossing zelf.

James-as-a-Service
Speech-2-Text-API
• Prijs per gebruiker per maand i.c.m. de ZorgApp van
     CareConnections
• On premise gebruik van de API voor een vast bedrag per jaar
GettyImages-1296176714

Additionele
dienstverlening:
James-supports

GettyImages-1296176714

Hoe eenvoudig Tell James ook is qua installatie en gebruik, het kan zijn dat je deze onderdelen liever laat doen. Als de gebruiker behoefte heeft aan hulp bij de implementatie van de API of het faciliteren van de adoptie van de spraaktechnologie, dan staat het Tell James-team klaar met raad en daad.

Betaalmodel
Het betaalmodel voor alle Tell James-diensten is al even transparant als de oplossing zelf.

James-supports
Dienstverlening voor optimale implementatie en adoptie
• Vaste pakketten voor optimale adoptie
• Optionele pakketten voor verdere uitrol

Meer weten? Vraag een demo aan!

*Lees hier onze privacyverklaring