Maak kennis met Tell James

image

Maak kennis met James! Met Tell James kun je spraakgestuurd rapporteren: een veilige en snelle manier om jouw administratieve taken in de zorgsector te verlichten. James kent de juiste termen die in de zorg worden gebruikt dankzij de integratie van het medisch woordenboek en maakt het bovendien mogelijk om op iedere locatie je rapportage in te spreken. De bewezen oplossing zet spraak direct om naar tekst zonder ook maar een letter op te slaan en kan nu worden ingezet in de wereld van Zorg en Welzijn. De kracht van James ligt in het leuker, slimmer en makkelijker maken van jouw werk en de processen die daarbij komen kijken. Zodat jij tijd overhoudt, tijd die jou als zorgprofessionals laat doen wat je het liefst doet: zorg verlenen.

Tell James maakt gebruik van de oplossingen van SpraakLab, voor de toepassingen op het gebied van spraakherkenning en spraak naar tekst. Speech-2-text (S2T), spraakgestuurd rapporteren en transcriberen zijn benamingen die ook in deze context gebruikt worden. SpraakLab is al jaren een gevestigde naam in onder meer de telecom, mediawereld en bij gemeentes.

Het Tell James-team bestaat uit zeer ervaren professionals met ruime ervaring in zorgtechnologie- en ontwikkeling die al hun expertise en innovatiekracht inzetten om zorgmedewerkers te ontlasten door ze de mogelijkheid te bieden makkelijker en sneller te rapporteren.

Meer informatie over de voordelen van James vind je op https://telljames.nl/

image